Alleen vandaag 10% korting op je eerste bestelling. Gebruik de code "Welkom"

Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat we kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren, deze 14 dagen gaan in de dag na ontvangst van het pakketje. Is het dan niet naar wens dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om deze te annuleren. Dit komt omdat wij het verzendproces dan al in gang hebben gezet en wij dit niet meer stop kunnen zetten. Wanneer dit toch gebeurd zul je moeten wachten tot het pakketje binnen is, om deze dan te retourneren. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in 

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je rekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.