Alleen vandaag 10% korting op je eerste bestelling. Gebruik de code "Welkom"

Over ons

Hoe is Jelno.nl ontstaan?

De webshop Jelno.nl is ontstaan uit een enorme passie voor auto’s. Door deze grote passie komen wij veel in contact met mensen die dagelijks vele kilometers met de auto afleggen, en hierdoor onderweg ook veel problemen tegenkwamen zoals de hitte in de auto of kinderen die niet lekker kunnen slapen. Toen wij thuis is gingen googelen kwamen we er achter dat er amper webshops  waren die de problemen van deze mensen konden oplossen.

Daarom besloten wij om naar exclusieve producten te gaan zoeken voor deze specifieke problemen, en verkochten af en toe eens een product, en kregen hier al snel een hele hoop positieve reacties op.  Door deze waardering van onze klanten groeide het zoeken naar het perfecte product voor onze klant uit tot een grote passie. En besloten hier een webshop in te beginnen, om nog meer mensen te kunnen helpen met alles wat met je auto te maken heeft, zo makkelijk, snel en comfortabel mogelijk te maken.

Inmiddels verkopen wij diverse auto accessoires, waarmee dingen rondom je auto een stuk makkelijker en sneller worden. Zo verkopen wij producten om je auto binnen no-time weer te laten stralen. Maar ook bieden wij producten waarmee je kinderen de autorit als veel comfortabeler ervaren, en jij goed op de weg kunt letten. En zo hebben we nog andere producten die alles rondom je auto een stuk comfortabeler maken. Benieuwd naar welke producten wij aanbieden, neem dan gerust eens een kijkje

Klik hier om naar onze producten te gaan >>

Onze missie en visie

De missie van Jelno.nl is om alles rondom je auto zo makkelijk, snel en comfortabel mogelijk te maken. Dit willen wij bereiken door producten te zoeken die het probleem van onze klant het beste oplossen. De producten die wij aan bieden worden daarom uiterst nauwkeurig geselecteerd, zodat we alleen het beste van het beste aanbieden.

De tweede missie van ons is de beste klantenservice leveren. Wij vinden dat het niet alleen blijft bij het verkopen van het product, maar na je bestelling moet het ook goed zijn. Daarom kun je onze klantenservice altijd bereiken mocht een product niet naar wens zijn. Maar ook wanneer je een product niet kunt vinden, of andere vragen/opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Bestelling en levering

Om jouw autorit en alles daaromheen zo comfortabel mogelijk te maken, bieden wij unieke producten, die niet in winkels te verkrijgen zijn, aan. Hierdoor hebben wij een wat langere levertijd dan je misschien gewend bent, namelijk 12-15 dagen exclusief 2 dagen verwerkingstijd.

Waarom bestellen bij Jelno.nl

Je hebt waarschijnlijk nog niet zo veel van onze webshop gehoord, omdat wij niet zo’n grote webshop zijn, maar waarom zou je dan hier je bestelling plaatsen? Om je hiermee een eindje op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal punten waar jij als klant van Jelno.nl ALTIJD van profiteert:

Unieke producten – Wij hebben maar een beperkt aantal producten op onze webshop. Dit is zo omdat wij alleen unieke producten aanbieden, die niet in de winkel verkrijgbaar zijn. 

Kwaliteit – Al onze producten op onze webshop zijn door een strenge selectie procedure heen gegaan zodat wij alleen de beste producten aanbieden

Persoonlijke klantenservice – Ben je niet tevreden, heb je vragen of opmerkingen, dan kun je onze klanten service altijd bereiken, en gaan we persoonlijk met je in gesprek om tot de beste oplossing te komen

14 dagen retourneren – Niet tevreden met je bestelling? Jammer om te horen, maar hier doen wij niet moeilijk over, stuur je pakketje binnen 14 dagen terug en je ontvangt het complete aankoopbedrag terug

Altijd GRATIS verzending – Wij nemen voor elke bestelling de verzendkosten voor eigen rekening

Nog steeds niet overtuigd, bekijk dan gewoon is onze producten misschien zit er wel iets voor jou tussen. Wij verwelkomen je in ieder geval met veel plezier als nieuwe klant.

Klik hier om naar onze producten te gaan >>

Bedrijfsinformatie

Jelno.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74079778 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW nummer is mogelijk op aanvraag.

Email: info@jelno.nl