Alleen vandaag 10% korting op je eerste bestelling. Gebruik de code "Welkom"

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

De missie van Jelno.nl is om alles rondom je auto zo makkelijk, snel en comfortabel mogelijk te maken.

Deze missie willen wij bereiken door naar unieke producten die niet in de winkel te koop zijn te zoeken. Op onze webshop zul je daarom maar een beperkt aantal producten vinden. 

Doordat wij alleen unieke producten aanbieden, is onze levertijd misschien wat langer dan je gewend bent, namelijk 12-15 dagen exclusief 2 dagen verwerkingstijd .

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst is het niet meer mogelijk om deze voor het is geleverd te annuleren. Dit komt omdat wij het verzendproces dan al in gang hebben gezet en wij dit niet meer stop kunnen zetten. Wanneer dit toch gebeurd zul je moeten wachten tot het pakketje binnen is, om deze dan te retourneren. 

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor onze eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Nadat je bij ons een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een paar dagen eenvoudig volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op onze veelgestelde vragen pagina of jouw vraag hier tussen staat. 

Klik hier om naar de veelgestelde vragen pagina te gaan